Informatiebijeenkomst leeskring Literatuur

29 januari 2020, van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Woensdag 29 januari organiseert de Bibliotheek Eemland in samenwerking met Senia een informatiebijeenkomst over leeskringen Literatuur in de Bibliotheek het Eemhuis.

Deze leesclub is voor belangstellenden in een leesgroep waarin literatuur besproken wordt. Heeft u belangstelling voor deze leeskring? Kom dan vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld: liesbeth.ram@senia.nl.

Week van de Leesclub

De tweede editie van de Week van de Leesclub vindt plaats van 25 t/m 31 januari 2020. Het doel van deze campagne is te laten zien hoe leuk en waardevol het is om te lezen, s├ímen te lezen en met elkaar in gesprek te gaan over boeken. De Bibliotheek Eemland organiseert deze week extra activiteiten.