Geannuleerd: Kennisdelers: Annemarie Houkes van Fairtrade Gemeente Leusden

10 juni 2021, van 20:00 tot 22:00 | de bibliotheek Leusden

Kosten: gratis

Annemarie Houkes

Deze activiteit gaat helaas niet door.

Ananas uit Costa Rica, een spijkerbroek uit India, sinaasappels uit Zuid-Italië. Veel producten die we dagelijks gebruiken worden niet in Nederland geproduceerd. We weten vaak ook niet hoe ze worden gemaakt. Wel weten we dat in de voedselindustrie en de kledingindustrie veel misstanden zijn als het gaat om arbeidsomstandigheden of het gebruik van chemicaliën en water. Toch is het helemaal niet zo moeilijk om hier als consument direct een positieve invloed op te hebben!

Deelnemers gaan aan de slag met een eerlijke maaltijd of een eerlijke garderobe. En …hoe smaken eerlijke chocolade, koffie en koekjes eigenlijk?

Over Kennisdelers

Kennisdelers

De Bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Daarom wil de Bibliotheek een lokaal podium bieden aan de inwoners van Leusden, die hun kennis willen delen met andere inwoners.