Kennisdelers: leefstijlcoach Carla Huppelschoten

12 augustus 2021, van 20:00 tot 22:00 | de bibliotheek Leusden

Kosten: gratis

Carla Huppelschoten

Gezonder leven, meer energie, je vitaal voelen, minder stress. Willen we dat niet allemaal? Leefstijlcoach Carla Huppelschoten geeft tijdens deze Kennisdelers tips om dat te bereiken. Donderdag 12 augustus in de Bibliotheek Leusden.

Een verandering van je leefstijl zorgt dat je meer grip kan krijgen op hoe je je voelt. Maar hoe doe je dat? Wat kun je veranderen in je leefstijl? Hoe zorg je ervoor dat je veranderingen je nieuwe normaal worden? Een verandering op het gebied van leefstijl kan gaan over voeding, beweging, (ont)spanning, slaapkwaliteit, betekenis- en zingeving en meer.

De Leusdense Carla Huppelschoten (van coachpraktijk Vita Vitale) is gecertificeerd leefstijl- en loopbaancoach. Tijdens Kennisdelers deelt zij haar kennis over en ervaring met leefstijlverandering. Ook geeft ze handvatten mee waardoor je de volgende dag zelf al aan de slag kunt met het verbeteren van je leefstijl.

Over Kennisdelers

Kennisdelers

De Bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Daarom wil de Bibliotheek een lokaal podium bieden aan de inwoners van Leusden, die hun kennis willen delen met andere inwoners.

Ook Kennisdeler worden?

Zie jij het zitten om een Kennisdeler te worden? Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als Kennisdeler anderen te laten delen in jouw kennis en neem contact op. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.