Kennisdelers: Theo Meijer en Hoi Sun Snoek over bewegen en goede voeding

9 december 2021, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: gratis

Morgen start ik echt… Waarom stellen we bewegen en gezonde voeding zo vaak uit, waarom stoppen we weer zo makkelijk na een periode? De balans hierin vinden is een lastige, moet het of wil je het. Theo Meijer (o.a. oud topsporter) en Hoi Sun Snoek (diëtist) zullen bezoekers meenemen naar de balans tussen starten, willen, stoppen en excuses. Donderdag 9 december in de Bibliotheek Leusden.

Mentaal en fysieke balans en vooral de intrinsieke motivatie komen aan bod. Het aannemen van een gebalanceerde lifestyle is geen straf maar een oplossing en bevrijding. Tijdens deze Kennisdelers zullen de handvaten hiervoor worden aangereikt, welke ook bruikbaar zijn in andere (werk)situaties.

Theo Meijer is oud topsporter, olympisch medaillewinnaar en coach van meerdere (top)sporters. Hoi Sun Snoek is diëtist.

Over Kennisdelers

De Bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Daarom wil de Bibliotheek een lokaal podium bieden aan de inwoners van Leusden, die hun kennis willen delen met andere inwoners.

Ook Kennisdeler worden?

Zie jij het zitten om een Kennisdeler te worden? Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als Kennisdeler anderen te laten delen in jouw kennis en neem contact op. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.