Kennisdelers: wildlife vlogger Youri Jongkoen

14 oktober 2021, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: gratis

Carla Huppelschoten

De Nederlandse natuur zit vol met fantastische vogels, dieren, reptielen, amfibieën en insecten. Natuur- en wildlife vlogger Youri Jongkoen uit Leusden trekt er vaak op uit om al dat moois vast te leggen op film. Op 14 oktober vertelt hij tijdens Kennisdelers in de Bibliotheek Leusden hoe hij te werk gaat.

Tijdens de lezing zal Youri uitleggen wat vloggen is, en hoe dat in de natuur net iets anders werkt dan in andere gevallen. Hij vertelt wat zijn werkwijze is om mooie opnames van allerlei dieren te schieten. Waarom is hij hier ooit mee begonnen en wat vindt hij er zelf zo leuk aan. Ook vertelt hij over wat de natuur in Leusden zo mooi maakt. Zijn verhaal ondersteunt hij met zelfgemaakte beelden. Verder geeft hij tips voor wie er zelf op uit wil gaan.

Natuur- en Wildlifevlogger Youri Jongkoen neemt op zijn YouTube-kanaal Natuur met Youri wekelijks zijn kijkers mee op online avontuur in de natuur.

Over Kennisdelers

Kennisdelers

De Bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Daarom wil de Bibliotheek een lokaal podium bieden aan de inwoners van Leusden, die hun kennis willen delen met andere inwoners.

Ook Kennisdeler worden?

Zie jij het zitten om een Kennisdeler te worden? Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als Kennisdeler anderen te laten delen in jouw kennis en neem contact op. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.