Expositie Grada van Wessel

25 oktober 2022 t/m 25 januari 2023 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: Gratis

Tot eind januari zijn verschillende werken van Grada van Wessel te bewonderen in de kelder van de bibliotheek Baarn. De kunstwerken van Grada bevatten veel oker en zien er daarom schitterend uit. Dus het is zeker de moeite waard om een keer langs te komen.

Over Grada van Wessel

Begin jaren 70 is Grada via de Volksuniversiteit, begonnen met tekenen. Doordat ze ook een studie kunstgeschiedenis, de kleurenleer van Johannes Itten en een aantal jaar de Gooische academie in Laren heeft gedaan, leerde ze zo alle facetten van het tekenen en schilderen. In de eerste jaren van haar carrière heeft ze zich vooral gefocust op het aquarel schilderen. Later werd haar interesse gewekt door de oker kunst. Deze expostitie staat daar in het teken van.