Landelijke webinar ‘Kom in beweging met media’

28 maart 2023, van 20:00 tot 21:00 | Online webinar

Kosten: gratis

Op dinsdag 28 maart is er vanwege de Media Ukkie Dagen een webinar met als doel ouders en grootouders te laten nadenken over de plek die media heeft in het leven van hun (klein)kind.

Je ontvangt deze avond tips om meer balans aan te brengen. Daarnaast laten we zien welke media kinderen juist in beweging zetten (of wat je daar zelf voor kunt doen). Naast concrete tips word je ook nog een spiegel voorgehouden, want hoe zit het met het voorbeeld dat jij zelf geeft? Is er sprake van balans, of wil je zelf ook iets veranderen?

Om je op weg te helpen krijg je ook nog de Mediatips voor thuis mee (Kom in beweging met media!), vol verhalen om mee aan de slag te gaan samen met je (klein)kind.

Over de Media Ukkie Dagen

Op 24 maart 2023 starten de jaarlijkse Media Ukkie Dagen. Een week lang aandacht voor media en jonge kinderen. Het thema van de Media Ukkie Dagen 2023 is ‘Balans: Bewegen met media’.

Over Denise Bontje

Denise Bontje (@dmaakthetbont) is gespecialiseerd op het gebied van taal en mediaopvoeding én samen met Manon Bontje beheerder van Mediasmarties, de online mediagids vol media voor kinderen van 0 – 12 jaar.

Aanmelden