LEEFstijl3x3 Workshop: Goed in je vel door een gezonde LEEFstijl! (GEANNULEERD)

28 november 2022, van 20:00 tot 21:30 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: €5

Wil jij goed in je vel zitten en een gewicht dat bij je past? Maar ben je helemaal klaar met alle dieethypes en ingewikkelde leefregels? Ga dan aan de slag met 3x3!

3x3 is echt anders! Het is een hele positieve methode die je helpt bij het aanleren van een gezonde leefstijl. Een leefstijl met gezonde voeding, beweging en ontspanning. Dit is namelijk de enige manier die blijvend werkt. De basis van 3×3 is dat je jezelf leert kennen, weet wie je wilt zijn en liefde voelt voor jezelf. Dan kun je namelijk makkelijker goed voor jezelf zorgen! Jong of oud, je bent het altijd waard om op een liefdevolle manier goed voor jezelf te zorgen! 

Over Frouwkjen van Duin

Frouwkjen van Duin is afgestudeerd als diëtist en voedingswetenschapper. Ze is al heel lang overtuigd van de voordelen van een gezonde leefstijl. Meer dan 20 jaar geleden sprak zij al wekelijks over gezonde voeding, beweging en ontspanning in het TV programma Koffietijd. 
Ze heeft jaren in het buitenland gewoond en startte daar met haar succesvolle 3x3workshops waarmee ze vrouwen vanuit de hele wereld inspireerde om op een liefdevolle manier goed voor zichzelf te zorgen. Terug in Nederland richtte zij LEEFstijl3x3 op en schreef het boek: 3x3=een passend gewicht voor iedereen. Goed in je vel door een gezonde LEEFstijl!. Uniek in haar werk als LEEFcoach is dat zij veel gebruik maakt van muziek (ze schrijft, speelt en zingt zelf ook mooie, eerlijke liedjes). Muziek helpt je namelijk in contact te komen met jezelf en dát is de belangrijkste basis voor een gezonde leefstijl!