LEEFstijl3x3 Workshop: Zing jezelf heerlijk in je vel! (door Frouwkjen van Duin)

17 november 2022, van 20:00 tot 21:30 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: €5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In deze workshop van 1,5 uur ervaar je hoe je door te zingen én alles wat daarbij komt kijken zoals ontspanning, ademhaling en lichaamshouding, verbinding maakt met jezelf (Body & Mind).

Tijdens het zingen komen ook op een lichte, leuke en muzikale manier levenslessen voorbij over onder meer zelfliefde, het belang van het toelaten van emoties, kwetsbaar mogen zijn en het vergroten van je comfortzone. Je leert jezelf beter kennen en daardoor is het makkelijker om op een liefdevolle manier goed voor jezelf te zorgen. Daarnaast is samen zingen ook gewoon heel erg fijn! Echt iedereen kan meedoen! Het gaat in deze workshop niet om zangervaring of talent. Het gaat over jezelf zijn en het gevoel dat jij er mag zijn” 

Over Frouwkjen van Duin

Frouwkjen van Duin is afgestudeerd als diëtist en voedingswetenschapper. Ze is al heel lang overtuigd van de voordelen van een gezonde leefstijl. Meer dan 20 jaar geleden sprak zij al wekelijks over gezonde voeding, beweging en ontspanning in het TV programma Koffietijd. 
Ze heeft jaren in het buitenland gewoond en startte daar met haar succesvolle 3x3workshops waarmee ze vrouwen vanuit de hele wereld inspireerde om op een liefdevolle manier goed voor zichzelf te zorgen. Terug in Nederland richtte zij LEEFstijl3x3 op en schreef het boek: 3x3=een passend gewicht voor iedereen. Goed in je vel door een gezonde LEEFstijl!. Uniek in haar werk als LEEFcoach is dat zij veel gebruik maakt van muziek (ze schrijft, speelt en zingt zelf ook mooie, eerlijke liedjes). Muziek helpt je namelijk in contact te komen met jezelf en dát is de belangrijkste basis voor een gezonde leefstijl!  

Aanmelden