Lees Thuis Café Eemland (online)

15 april 2020, van 10:00 tot 10:30 | Online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Door het coronavirus zijn veel mensen aan huis gekluisterd. Dat kan saai en vervelend zijn. De Bibliotheek Eemland experimenteert daarom met een online koffiepauze: het Lees Thuis Café. Van maandag t/m vrijdag vanaf 10:00 uur faciliteren we een online koffiepauze. Ontmoet mensen vanuit uw luie stoel en luister om 10.00 uur naar een korte voorleessessie door één van onze medewerkers of een Eemlandse Schrijver.

Hoe gaat het in z’n werk?

We gebruiken Zoom. Dat blijkt het meest stabiele programma. De privacyvoorwaarden van Zoom zijn ook verbeterd. 
Wanneer u op de knop hieronder drukt, vraagt Zoom u of u de app wilt downloaden of dat u in de browser wilt kijken. Wanneer u de browser gebruikt, kunt u het beste kiezen voor Chrome of Firefox (met andere browsers zijn af en toe geluidsproblemen).
Het is verder gratis en in de browser dus mogelijke zonder account. 
U kunt ook de applicatie gebruiken. Die moet u dan wel eerst downloaden en toestemming geven voor gebruik van geluid en camera.  Meedoen met een smartphone of tablet is ook mogelijk. Ook daar kunt u kiezen voor meedoen in browser of voor het downloaden van de Zoom app in de Google Playstore of Appstore. 

Meedoen

Vanaf 09.55 uur zorgen we dat er iemand aanwezig is op de online omgeving om gezellig met elkaar te kletsen. Via onderstaande link komt u in onze online koffiebar. 

LET OP: Zoom heeft wat aangepast. U heeft nu een wachtwoord nodig. Dat is 9bZ9gD