LEGO WeDO

25 oktober 2022, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: €10,-

LEGO WeDO

Kom bouwen met LEGO en breng jouw modellen tot leven door ze te programmeren! Op dinsdag 25 oktober is er een LEGO WeDO activiteit in de Bibliotheek het Eemhuis.

Met LEGO WeDo bouw je samen aan een robotje, bijvoorbeeld Milo of een krokodil. Daarna leer je de robot te besturen met een app op de i-Pad. Voor kinderen tussen 6 en 9 is dit een mooie kennismaking met robotica.

Aanmelden

Deelnemers mogen zich verzamelen in de hal van het Eemhuis en worden opgehaald door de Medialab-docent. Aanmelden bij de balie is niet nodig.

Meer van het Medialab

• Minecraft Bouwwedstrijd

Samenwerken, creativiteit en leren programmeren: dit komt allemaal samen in Minecraft. Met dit immens populaire spel leren kinderen al deze vaardigheden door in teamverband een opdracht uit te voeren....

maandag 24 oktober 2022, van 14:00 tot 16:30

de Bibliotheek Hoogland

• LEGO WeDO

Kom bouwen met LEGO en breng jouw modellen tot leven door ze te programmeren!

dinsdag 25 oktober 2022, van 10:00 tot 12:00

• LEGO Mindstorms

Ben jij klaar voor de grootste LEGO uitdaging? In deze workshop gaan we met LEGO een robot bouwen en programmeren.

dinsdag 25 oktober 2022, van 13:00 tot 16:00

• Kettingreactie Machine

Wat hebben dynamiet, een bowlingbal, een vergrootglas en een kat met elkaar gemeen? Allemaal dingen die je kan gebruiken om kettingreacties te bouwen.

woensdag 26 oktober 2022, van 10:00 tot 12:00

• BeeBot

De Bee Bot is een gezellig programmeerbaar bijtje! Jij mag voor hem de route uitstippelen die hij moet afleggen.

woensdag 26 oktober 2022, van 14:00 tot 15:00

de Bibliotheek Hoogland | 4-7 jaar