Lezing: Kerst en (kerst)boeken

20 december 2019, van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: € 10,-

Drs Gees-Ineke Smit organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Baarn op vrijdagavond 20 december, zo vlak voor de Kerst, een intieme avond rond het thema Kerst en (kerst)boeken. In de pauze worden kersthapjes en -drankjes geserveerd. De inleiding wordt verzorgd door Marie-Ellen Jacobs, medewerker van de Bibliotheek Baarn.

Na de kunstacademie volgde Gees-Ineke Smit de studie kunstgeschiedenis. Die achtergrond vormde een goede basis voor diverse adviseursfuncties bij grote bedrijven en verschillende instituten op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast blijft als grote passie het vertellen over kunst en haar geschiedenis, bijvoorbeeld door het ontwikkelen en geven van lezingen over intrigerende thema's en kunstenaars. Gees-Ineke Smit organiseert regelmatig lezingen die plaatsvinden in de Bibliotheek.