Medialab: LEGO Mindstorms

16 augustus 2022, van 13:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - het palet

Kosten: € 7,50

Medialab LEGo WeDo

Ben jij klaar voor de grootste LEGO uitdaging? In deze workshop op dinsdag 16 augustus gaan we met LEGO een robot bouwen en programmeren. Voor kinderen van 12+.

Onderzoek hoe viervoetige robots lopen, programmeer je eigen bewakingsrobot... of leer je hem hoe hij zelf moet basketballen? Niets is te gek!

Let op: Aanmelden is mogelijk vanaf zaterdag 9 juli.

Meer van het Medialab

• Minecraft KAdE Junior

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor kinderen (8+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 11:00 tot 13:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Minecraft KAdE Volwassenen

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor volwassenen (18+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 14:00 tot 16:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Alles Kidz - De Kettingreactie machine

Wat hebben dynamiet, een bowlingbal, een vergrootglas en een kat met elkaar gemeen? Het zijn allemaal dingen die je kan gebruiken om te gekke kettingreacties te bouwen in deze educatieve game!

woensdag 2 november 2022, van 15:00 tot 17:00

het Cultuurhuis, dè huiskamer van Woudenberg