Medialab: LEGO WeDo

16 augustus 2022, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - het palet

Kosten: € 12,50

Medialab LEGo WeDo

Kom dinsdag 16 augustus tijdens deze tweedaagse workshop bouwen met LEGO en breng jouw modellen tot leven door ze te programmeren! Voor kinderen van 6-9 jaar.

Met LEGO WeDo bouw je samen aan een robotje, bijvoorbeeld Milo of een krokodil. Daarna leer je de robot te besturen met een app op de i-Pad. Voor kinderen tussen 6 en 9 is dit een mooie kennismaking met robotica.

Let op: Aanmelden is mogelijk vanaf zaterdag 9 juli.

Meer van het Medialab

• Minecraft KAdE Junior

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor kinderen (8+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 11:00 tot 13:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Minecraft KAdE Volwassenen

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor volwassenen (18+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 14:00 tot 16:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Alles Kidz - De Kettingreactie machine

Wat hebben dynamiet, een bowlingbal, een vergrootglas en een kat met elkaar gemeen? Het zijn allemaal dingen die je kan gebruiken om te gekke kettingreacties te bouwen in deze educatieve game!

woensdag 2 november 2022, van 15:00 tot 17:00

het Cultuurhuis, dè huiskamer van Woudenberg