Medialab: Minecraft Animatie

14 juli 2022, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - het palet

Kosten: € 7,50

Medialab LEGo WeDo

Animatiefilms kent iedereen, maar wist je dat je ze ook zelf kan maken? Ontdek het donderdag 14 juli in de Bibliotheek het Eemhuis. Voor de leeftijd 8-12 jaar.

Onder begeleiding van een echte filmmaker bedenk je een eigen verhaal volledig in het Minecraft thema. Stap voor stap laat je allerlei figuren bewegen en film je ze beeldje voor beeldje tot er een animatie ontstaat. Het filmpje wordt na de workshop gedeeld!

Let op: Aanmelden is mogelijk vanaf zaterdag 9 juli.

Meer van het Medialab

• Minecraft KAdE Junior

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor kinderen (8+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 11:00 tot 13:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Minecraft KAdE Volwassenen

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor volwassenen (18+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 14:00 tot 16:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Alles Kidz - De Kettingreactie machine

Wat hebben dynamiet, een bowlingbal, een vergrootglas en een kat met elkaar gemeen? Het zijn allemaal dingen die je kan gebruiken om te gekke kettingreacties te bouwen in deze educatieve game!

woensdag 2 november 2022, van 15:00 tot 17:00

het Cultuurhuis, dè huiskamer van Woudenberg