Medialab: TechCards

18 augustus 2022, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - Joriszaal

Kosten: € 7,50

Medialab LEGo WeDo

Onder begeleiding van de Medialab-docent bouw je van hout en papier een dier of pretparkattractie die écht kan bewegen. Donderdag 18 augustus in de Bibliotheek het Eemhuis. Voor de leeftijd 8-12 jaar.

Bouw mee aan je eigen pretpark of dierentuin! Leer hoe je van materialen als hout en papier een dier of pretparkattractie kan bouwen die écht kan bewegen! Dankzij de slimme Techcard knutselspullen heb jij zo meteen een werkende draaimolen of kruipende krab… Helemaal zelf gemaakt!

Let op: Aanmelden is mogelijk vanaf zaterdag 9 juli.

Meer van het Medialab

• Minecraft KAdE Junior

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor kinderen (8+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 11:00 tot 13:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Minecraft KAdE Volwassenen

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor volwassenen (18+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 14:00 tot 16:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Alles Kidz - De Kettingreactie machine

Wat hebben dynamiet, een bowlingbal, een vergrootglas en een kat met elkaar gemeen? Het zijn allemaal dingen die je kan gebruiken om te gekke kettingreacties te bouwen in deze educatieve game!

woensdag 2 november 2022, van 15:00 tot 17:00

het Cultuurhuis, dè huiskamer van Woudenberg