Medialab: Yellow LEGO Challenge

18 augustus 2022, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - het palet

Kosten: € 7,50

Medialab LEGo WeDo

Natuurkunde was nog nooit zo leuk! Tijdens the Yellow LEGO Challenge leer je hoe je een échte brug moet bouwen. Maar... wie bouwt de brug die echt álle krachten en elementen kan weerstaan?! Bouw donderdag 18 augustus mee in de Bibliotheek het Eemhuis. Voor de leeftijd 8-12 jaar.

Met een enorme hoeveelheid gele LEGO-stenen ga je onderzoeken hoe een goede brug in elkaar zit. Ga de strijd aan, om uit te vinden of jij de allerbeste bruggenbouwer bent!

Let op: Aanmelden is mogelijk vanaf zaterdag 9 juli.

Meer van het Medialab

• Minecraft KAdE Junior

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor kinderen (8+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 11:00 tot 13:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Minecraft KAdE Volwassenen

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor volwassenen (18+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 14:00 tot 16:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Alles Kidz - De Kettingreactie machine

Wat hebben dynamiet, een bowlingbal, een vergrootglas en een kat met elkaar gemeen? Het zijn allemaal dingen die je kan gebruiken om te gekke kettingreacties te bouwen in deze educatieve game!

woensdag 2 november 2022, van 15:00 tot 17:00

het Cultuurhuis, dè huiskamer van Woudenberg