Minecraft KAdE Junior

1 oktober 2022, van 11:00 tot 13:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: €10,-

Minecraft KAdE Junior

Het Medialab van de Bibliotheek Eemland en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor kinderen (8+) in Het Eemhuis! Om 11:00 uur gaan we van start. In teams van vijf bouw je samen aan een opdracht. Je bent welkom met een groepje vrienden of alleen, er is plek voor 100 deelnemers. Laptops zijn aanwezig: iedereen werkt op dezelfde computer, dus je hoeft niks zelf mee te nemen. Lekker makkelijk! Ervaring met Minecraft is wel vereist.

Schrijf je in, test je skills en bouw met jouw team een nieuwe folly voor in de stad Amersfoort!

Let op!

De inloop van het evenement begint om 10:30 u. Vanaf dit tijdstip kan je het Eemhuis in om je aan te melden met je ticket. Wees op tijd, zodat we om 11:00 u ook écht kunnen beginnen.  De wedstrijd zal rond 13:00 u afgelopen zijn.

Teams

Een team bestaat dus uit maximaal vijf personen (8+). Wil je graag met vrienden in een team? Kom dan pas het Eemhuis in wanneer je team compleet is. Dit maakt het aanmelden gemakkelijker.

Info over de tentoonstelling

In de tentoonstelling BAKSTEEN laten meer dan vijftig kunstenaars, ontwerpers en architecten zien hoe veelzijdig en veelzeggend baksteen is. Bovendien laten kunstenaars de schoonheid van het materiaal zien. De tentoonstelling is te zien in Kunsthal KAdE, de Elleboogkerk én in de stad Amersfoort met bestaande panden (Muurhuizen en Koppelpoort) en nieuwe folly’s/bouwwerken.

Meer van het Medialab

• Minecraft KAdE Junior

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor kinderen (8+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 11:00 tot 13:00

• Minecraft KAdE Volwassenen

Medialab en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor volwassenen (18+) in Het Eemhuis!

zaterdag 1 oktober 2022, van 14:00 tot 16:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Bom Ontmantelen (inloop)

Kan jij de bom op tijd onschadelijk maken door hem met de juiste programmeercode te ontmantelen?

maandag 24 oktober 2022, van 10:30 tot 12:00

• Minecraft Bouwwedstrijd

Samenwerken, creativiteit en leren programmeren: dit komt allemaal samen in Minecraft. Met dit immens populaire spel leren kinderen al deze vaardigheden door in teamverband een opdracht uit te voeren....

maandag 24 oktober 2022, van 14:00 tot 16:30

de Bibliotheek Hoogland

• LEGO WeDO

Kom bouwen met LEGO en breng jouw modellen tot leven door ze te programmeren!

dinsdag 25 oktober 2022, van 10:00 tot 12:00

Meer activiteiten