Minecraft KAdE Volwassenen

1 oktober 2022, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: €15,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Minecraft KAdE Volwassenen

Het Medialab van de Bibliotheek Eemland en Kunsthal KAdE organiseren op zaterdag 1 oktober 2022 een Minecraft bouwwedstrijd voor volwassenen (18+) in Het Eemhuis! Om 14:00 uur gaan we van start. In teams van vijf bouw je samen aan een opdracht. Je bent welkom met een groepje vrienden of alleen, er is plek voor 100 deelnemers. Laptops zijn aanwezig: iedereen werkt op dezelfde computer, dus je hoeft niks zelf mee te nemen. Lekker makkelijk! Ervaring met Minecraft is wel vereist.

Schrijf je in, test je skills en bouw met jouw team een nieuwe folly voor in de stad Amersfoort!

Let op!

De inloop van het evenement begint om 13:30 u. Vanaf dit tijdstip kan je het Eemhuis in om je aan te melden met je ticket. Wees op tijd, zodat we om 14:00 u ook écht kunnen beginnen.  De wedstrijd zal rond 16:00 u afgelopen zijn.

Teams

Een team bestaat dus uit maximaal vijf personen (18+). Wil je graag met vrienden in een team? Kom dan pas het Eemhuis in wanneer je team compleet is. Dit maakt het aanmelden gemakkelijker.

Info over de tentoonstelling

In de tentoonstelling BAKSTEEN laten meer dan vijftig kunstenaars, ontwerpers en architecten zien hoe veelzijdig en veelzeggend baksteen is. Bovendien laten kunstenaars de schoonheid van het materiaal zien. De tentoonstelling is te zien in Kunsthal KAdE, de Elleboogkerk én in de stad Amersfoort met bestaande panden (Muurhuizen en Koppelpoort) en nieuwe folly’s/bouwwerken. 

Tickets