Nationaal Voorleesontbijt Leusden - met Klaas van Kruistum

25 januari 2023, van 08:30 tot 09:30 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op woensdag 25 januari is het Nationale Voorleesontbijt in de Bibliotheek Leusden. Er wordt voorgelezen uit het boek: Maximiliaan Modderman geeft een feestje van Joukje Akveld en Jan Jutte. Klaas van Kruistum leest voor. Het belooft een leuke ochtend te worden. Kom je ook?

Over het boek

Maximiliaan Modderman geeft in de tuin een feest voor zijn speelgoedbeesten. Daar hoort natuurlijk taart bij. Al gauw wordt het een wild feestje. Dus moeten alle kleren en alle beesten in bad. En ook het boek. En de taart. Wat zullen papa en mama daarvan zeggen? Groot prentenboek met grappige kleurenillustraties

Over Klaas van Kruistum

Klaas van Kruistum is bekend van veel verschillende radio- en televisieprogramma’s voor jong en oud. Binnenkort zal Klaas dan ook weer te zien zijn in een nieuw seizoen van het naar hem vernoemde programma Klaas Kan Alles: een stoer populairwetenschappelijk kinderprogramma over alles wat snel, groot, apart, interessant en verbazingwekkend is. 

Waarom Voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. Daarom organiseert de Bibliotheek regelmatig voorleesfeestjes. 

Aanmelden (alleen kinderen)


De Dirk van den Broek in Leusden-Zuid sponsort het Voorleesontbijt in Leusden.