Nationaal Voorleesontbijt Woudenberg - met Burgemeester Jansen-van Harten

25 januari 2023, van 09:30 tot 10:30 | de Bibliotheek Woudenberg

Kosten: Gratis

Op 25 januari is het Nationale Voorleesontbijt in de Bibliotheek Woudenberg. Burgemeester Jansen-van Harten komt voorlezen uit het boek: Maximiliaan Modderman geeft een feestje van Joukje Akveld en Jan Jutte. Het belooft een leuke ochtend te worden. Kom je ook?

Over het boek

Maximiliaan Modderman geeft in de tuin een feest voor zijn speelgoedbeesten. Daar hoort natuurlijk taart bij. Al gauw wordt het een wild feestje. Dus moeten alle kleren en alle beesten in bad. En ook het boek. En de taart. Wat zullen papa en mama daarvan zeggen? Groot prentenboek met grappige kleurenillustraties

Waarom Voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. Daarom organiseert de Bibliotheek regelmatig voorleesfeestjes.

Aanmelden (alleen kinderen)

Ook tijdens de Nationale Voorleesdagen

• Voorleesfeestje Maximiliaan Modderman geeft een feestje

Tijdens de Nationale Voorleesdagen lezen we voor uit 'Maximiliaan Modderman geeft een feestje' van Joukje Akveld. Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten....

zondag 5 februari 2023, van 15:00 tot 16:00

de Bibliotheek het Eemhuis

• Meespeelvoorstelling Maximiliaan Modderman

Alle kinderen spelen deze dag mee in het verhaal van Maximiliaan die een vies en wild feest geeft! Dus dat wordt dansen, zingen, springen en helemaal opgaan in het verhaal.

zaterdag 11 februari 2023, van 11:00 tot 11:30

de Bibliotheek Hoogland

zaterdag 11 februari 2023, van 12:15 tot 12:45

de Bibliotheek Vathorst

zaterdag 11 februari 2023, van 13:00 tot 13:30

de Bibliotheek Vathorst

Het hele programma

Jumbo Woudenberg sponsort het Voorleesontbijt in Woudenberg.