UITVERKOCHT Night at the Eemhuis

10 februari 2024, 20:00 t/m 11 februari 2024, 01:00 | het Eemhuis

Kosten: €15

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Night at the Eemhuis za 10 februari 2024 20.00-1.00 uur. Koop nu je ticket!

In 2024 bestaat het Eemhuis 10 jaar. Om dit te vieren, organiseren we een buitengewoon cultureel festival: Night at the Eemhuis. Op zaterdagavond 10 februari, na sluitingstijd, wordt het Eemhuis hét toneel voor een onvergetelijke avond vol entertainment en verrassingen.

Altijd al willen lasergamen of dansen in het Eemhuis? Tijdens Night at the Eemhuis kan het! Op elke verdieping kunnen bezoekers terecht voor bijzondere activiteiten. Hoogtepunten zijn onder andere: lasergamen, silent disco, ligconcert, poetry slam en creatieve workshops. En geen feest is compleet zonder hapjes en drankjes; we sluiten de avond het laatste uur dansend af met een live dj.

Night at the Eemhuis belooft een unieke avond te worden. Bezoekers krijgen eenmalig de kans om na sluitingstijd het iconische gebouw te ontdekken. 

Lasergamen, Silent Disco, Ligconcert, Poetry Slam, Workshops, Food, Drinks & more 

Houd de website van het Eemhuis in de gaten voor de rest van het programma.

Het Eemhuis

Het Eemhuis is hét culturele centrum van Amersfoort op het Eemplein. Het biedt een inspirerende omgeving waar cultuur en kennis samenkomen. De architectuur en vormgeving maken een bezoek aan het Eemhuis op zichzelf al de moeite waard. In het Eemhuis zijn vier toonaangevende organisaties gevestigd: de Bibliotheek Eemland, Scholen in de Kunst, Archief Eemland en Kunsthal KAdE. Samen creëren zij al bijna 10 jaar een culturele belevenis.