Open Taalcafé

13 september 2022, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

Van donderdag 8 tot en met woensdag 14 september vindt de Week van Lezen en Schrijven plaats en daarom organiseert DigiTaalhuis Amersfoort op dinsdag 13 september van 10.00 tot 12.00 uur een gezellig open Taalcafé in de Bibliotheek het Eemhuis. Iedereen is van harte welkom om langs te komen! We spelen een quiz en deelnemers van het Taalcafé zorgen voor lekkere hapjes.

Elke week oefenen deelnemers samen met vrijwilligers de Nederlandse taal in het Taalcafé. Tijdens de Week van Lezen en Schrijven nodigen ze graag iedereen uit om samen met de Nederlandse taal bezig te gaan tijdens het Open Taalcafé op dinsdag 13 september van 10.00 tot 12.00 uur in het Eemhuis. Met de zelfgemaakte hapjes van de deelnemers wordt het extra feestelijk. Kom dus ook!