Open Leesclub over ‘De Wandelaar’ van Adriaan van Dis

25 november 2021, van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: gratis

De Bibliotheek Eemland en Senia organiseren vanwege Nederland Leest een aantal inspirerende pop-up leesclubs over 'De Wandelaar' van Adriaan van Dis. Lezers krijgen dit boek tijdens Nederland Leest cadeau van de bibliotheek. Deze Open Leesclub is op donderdag 25 november in de Bibliotheek Leusden. Iedereen kan meedoen en deelname is gratis.

Tijdens de pop-up leesclubs gaan deelnemers met elkaar in gesprek over De Wandelaar. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een leeswijzer, met hierin informatie over het boek, de auteur en inspirerende discussievragen. Deelnemers ontvangen de leeswijzer voorafgaande aan de boekbespreking.

Aanmelden

Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken! Aanmelden kan bij liesbeth.ram@senia.nl.

Ook tijdens Nederland Leest

Meer over Nederland Leest