GEANNULEERD: Open Leesclub over ‘De Wandelaar’ van Adriaan van Dis

27 november 2021, van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: gratis

De Bibliotheek Eemland en Senia organiseren vanwege Nederland Leest een aantal inspirerende pop-up leesclubs over 'De Wandelaar' van Adriaan van Dis. Lezers krijgen dit boek tijdens Nederland Leest cadeau van de bibliotheek. Deze Open Leesclub is op zaterdag 27 november in de Bibliotheek Bunschoten. Iedereen kan meedoen en deelname is gratis.

Tijdens de pop-up leesclubs gaan deelnemers met elkaar in gesprek over De Wandelaar. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een leeswijzer, met hierin informatie over het boek, de auteur en inspirerende discussievragen. Deelnemers ontvangen de leeswijzer voorafgaande aan de boekbespreking.

Ook tijdens Nederland Leest

Meer over Nederland Leest