Open Senia leesclub over "Het einde van de eenzaamheid" van Benedict Wells

12 augustus 2020, 19:30 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: gratis

Heeft u interesse om deel te nemen aan een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Dan heeft u nu de kans om het eens te proberen. Woensdag 12 augustus en bij voldoende aanmeldingen donderdag 13 augustus, aanvang 19.30 uur, organiseert Senia leesclubs in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een “open” leesclub in de Bibliotheek Leusden.

Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells staat deze ochtend centraal. Een ontroerende en prachtige roman van een veelgeprezen jong Duits talent, over het verwerken van verlies en eenzaamheid en over de vraag wat onveranderlijk is in de mens. Bovenal is het een grootse liefdesgeschiedenis.

Leeswijzer en discussie

Bij deze bespreking wordt gebruik gemaakt van een leeswijzer van Senia. Een leeswijzer omvat een samenvatting van het boek, analyse van literaire aspecten, informatie over de auteur. En discussievragen waarmee je ongeveer 2 uur aan de praat bent. Liesbeth Ram, ambassadeur van Senia leesclubs, zal het gesprek leiden.

Boeken beschikbaar

Om optimaal deel te kunnen nemen aan het gesprek, is het een voorwaarde dat u het boek gelezen hebt of aan het lezen bent. De Bibliotheek Eemland levert de boeken, die 6 weken voorafgaand voor u klaar liggen. Hierover ontvangt u nader bericht. Bovendien ontvangt u van Senia leesclubs de betreffende leeswijzer. Tijdens de boekbespreking krijgt u ook informatie over de werkwijze van Senia leesclubs en kunt zich aanmelden om deel te nemen aan een leesclub.

Aanmelden

Heeft u interesse, dan kunt u zich aanmelden bij Liesbeth Ram. Graag voorkeur aangeven voor woensdag of donderdag.