Opfriscursus iPad en iPhone

17 maart 2020, van 10:00 tot 12:00 | Het Eemhuis

Heeft u de Basiscursus iPad en iPhone gevolg of heeft u enige ervaring met het gebruik van een iPad of iPhone? En wilt u uw kennis wat opfrissen? Dan is deze cursus iets voor u. De opfriscursus bestaat uit 4 bijeenkomsten en start dinsdag 17 maart van 10.00 tot 12.00 uur in het Eemhuis.

Tijdens de eerste bijeenkomst wordt ge├»nventariseerd waar de behoefte ligt van de deelnemers. Onderwerpen die voorbij komen zijn onder andere: het maken van bladwijzers in Safari, mappen in e-mail, albums in foto's en het gebruik van verschillende apps.

De overige cursusdata zijn dinsdag 24, 31 maart en 7 april van 10.00 tot 12.00 uur.

Neem uw iPad, iPone en inloggegevens van uw e-mailaccount en Apple ID mee.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze cursus? Vul dat het aanmeldformulier in en lever het in bij de balie in de Bibliotheek het Eemhuis of stuur het op. U kunt het formulier hieronder downloaden of bij de balie van de Bibliotheek het Eemhuis afhalen.

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.