Poëziebespreking Awater van Martinus Nijhoff

14 februari 2022, van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Leescluborganisatie Senia houdt een aantal inspirerende poëziebesprekingen. Zo ook in de Bibliotheek het Eemhuis. In de bespreking op maandag 14 februari kun je vrijblijvend ervaren wat een Leesclub Poëzie kan inhouden. De bespreking gaat aan de hand van een leeswijzer, zoals dat bij Senia gebruikelijk is. We bespreken het boeiende gedicht ‘Awater’ van Martinus Nijhoff. De leeswijzer waarin het gedicht staat, achtergrondinformatie en gespreksvragen wordt vooraf aan de deelnemers toegestuurd.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandagochtend 14 februari in de Bibliotheek het Eemhuis. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het is wel nodig minimaal een week van tevoren aan te melden, via liesbeth.ram@senia.nl.

De bijeenkomsten zijn geheel coronaveilig. Het aantal deelnemers is beperkt, en door de ruime locatie is het goed mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Bij een aanhoudende lockdown zal de bijeenkomst online gehouden worden.