Poëziebespreking Awater van Martinus Nijhoff

31 januari 2022, 10:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Leescluborganisatie Senia houdt in de Week van de Poëzie (van 27 januari tot 2 februari) een aantal inspirerende poëziebesprekingen. Zo ook in de Bibliotheek het Eemhuis. In de bespreking op maandag 31 januari kun je vrijblijvend ervaren wat een Leesclub Poëzie kan inhouden. De bespreking gaat aan de hand van een leeswijzer, zoals dat bij Senia gebruikelijk is. We bespreken het boeiende gedicht ‘Awater’ van Martinus Nijhoff. De leeswijzer waarin het gedicht staat, achtergrondinformatie en gespreksvragen wordt vooraf aan de deelnemers toegestuurd.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandagochtend 31 januari in de Bibliotheek het Eemhuis. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het is wel nodig minimaal een week van tevoren aan te melden, via liesbeth.ram@senia.nl.

De bijeenkomsten zijn geheel coronaveilig. Het aantal deelnemers is beperkt, en door de ruime locatie is het goed mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Bij een aanhoudende lockdown zal de bijeenkomst online gehouden worden.