Pop-up leesclub met Rob van Essen over 'De goede zoon'

31 januari 2020, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Maak vrijblijvend kennis met een leeskring. De Bibliotheek Eemland en Senia leesclubs organiseren op vrijdag 31 januari een “open” leesclubbijeenkomst in de Bibliotheek Het Eemhuis. Dit keer bespreken we 'De goede zoon' van Rob van Essen in aanwezigheid van de schrijver zelf.

De goede zoon van Rob van Essen is een meeslepend verslag van een tocht door een labyrint vol vreemde gebeurtenissen, maar ook een verrassend autobiografische roman over een zoon die de balans opmaakt na de dood van zijn moeder. In een wereld waar invoering van het basisinkomen heeft gezorgd voor lethargie en stijgend museumbezoek reizen twee mannen met een geheime opdracht af naar het zuiden. De een kent het echte doel van de reis. De ander heeft net zijn moeder begraven. Samen gaan ze op zoek naar verlossing en vergetelheid, bijgestaan door ironische robots en praatgrage zelfrijdende auto's.

Senia stelt speciaal voor deze week een gratis leeswijzer beschikbaar van De goede zoon.

Deelname is gratis, maar aanmelden is wel vereist.

Week van de Leesclub

De tweede editie van de Week van de Leesclub vindt plaats van 25 t/m 31 januari 2020. Het doel van deze campagne is te laten zien hoe leuk en waardevol het is om te lezen, sámen te lezen en met elkaar in gesprek te gaan over boeken. De Bibliotheek Eemland organiseert deze week extra activiteiten.

Fotograaf: Henri Verhoef