Positieve Gezondheid: wat je met voeding kan bereiken

10 november 2022, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

In deze lezing bespreekt dr. Tamara de Weijer de relatie tussen voeding, leefstijl en gezondheid. Ook geeft ze makkelijke tips om je leefstijlverandering nu wel vol te houden. Welke voedingshypes zijn bewezen goed voor je gezondheid en welke kun je beter overslaan? En wat is Positieve Gezondheid en hoe kan dit zorgen voor meer kwaliteit van leven?

Over Tamara de Weijer

Tamara de Weijer is huisarts met een enorme passie voor voeding- en leefstijladviezen en gezondheid. Over dit onderwerp geeft ze lezingen aan zorgprofessionals en consumenten. Ook heeft ze hier een aantal boeken over geschreven. Daarnaast is ze over dit onderwerp regelmatig te horen en zien op radio en tv.

Fit & Vitaal programma

Deze lezing is onderdeel van het Fit & Vitaal jaarprogramma 2022-2023. Tot en met april 2023 zijn er verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen.

Kennisdeler te gast

Deze lezing is onderdeel van Kennisdeler te gast. Tijdens een Kennisdeler te gast sessie biedt de bibliotheek ruimte aan sprekers om hun verhaal en kennis te delen. Weet jij bijvoorbeeld veel over bepaalde dieren, tuinieren, voeding, fotografie, reizen met de Orient Express, ABBA, programmeren of een ander onderwerp? Kijk dan eens op onze pagina over Kennisdelers te gast.