Privacy Praat - inloopcafé over online privacy

5 oktober 2023, van 15:00 tot 16:30 | Espressobar De Draak, het Eemhuis

Kosten: Gratis (inclusief koffie/thee)

"Ik vraag altijd om toestemming als ik een foto van iemand maak, ik weet wat een tracking pixel is"...Dit soort stellingen liggen op tafel bij Privacy Praat; een inloopcafé als afsluiting van de tentoonstelling 'Nepnieuws en jij'. Koffie en thee staan klaar. En er zijn ook heerlijke cookies. Schuif aan en praat mee!

Van 11 september tot en met 5 oktober is in de Bibliotheek het Eemhuis de tentoonstelling 'Nepnieuws en jij' te zien. Als afsluiting van deze tentoonstelling is Privacy Praat georganiseerd. Hier kun je samen met anderen verder praten over de tentoonstelling en online privacy.

Wat betekent privacy voor jou? We hebben boeiende gespreksonderwerpen, heerlijke koffie, thee en koekjes. Schuif aan wanneer je wilt. Aanmelden is niet nodig. We zijn te vinden achterin bij Espressobar De Draak in het Eemhuis.

 • 11 sep t/m 05 okt Tentoonstelling Nepnieuws en jij

  Wat gebeurt er als we steeds meer vertrouwen op sociale media en het internet, voor bijna al onze informatie? Welke informatie zien we en welke missen we? Hoe weten we of iets waar is of niet? En wat kunnen...

  11 september 2023 t/m 5 oktober 2023

  de Bibliotheek het Eemhuis

 • za 16 sep GEANNULEERD: Workshop Black Mirror Stories

  In de gratis workshop Black Mirror Stories creëer je je eigen gitzwarte raadsels over technologie. De andere deelnemers moeten de oplossing van jouw verhaal gaan raden. Voor volwassenen en jongeren vanaf...

  Van 14:00 tot 15:30

  de Bibliotheek het Eemhuis