Pubquizstrijd033 (wachtlijst)

28 maart 2020, van 20:00 tot 23:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: € 35,- (per team, incl. eerste drankje)

De grote hal van de Bibliotheek het Eemhuis wordt op 28 maart omgetoverd tot de grootste pub van Amersfoort voor de Pubquizstrijd033! Altijd al bier willen drinken in de Bibliotheek? En je kennis willen testen? Ga dan de strijd aan tijdens deze pubquiz!

Na het succes van vorig jaar is er 28 maart weer een legendarische pubquizstrijd in de Bibliotheek het Eemhuis. Wie weet het meest? En welk team gaat er met het prijzenpakket naar huis? Ga onder het genot van een drankje de strijd aan.

Natuurlijk is er ook een mooie hoofdprijs. Wat? Dat houden we nog even als verrassing!

- Meld je aan met maximaal 5 deelnemers per team
- Kosten € 35,- per team, inclusief eerste bier/wijn/fris
- Zaterdag 28 maart in het Eemhuis
- Inloop: 19.30 uur, start 20.00 uur

Geen team?

Heb je geen eigen team en wil je samen met onbekenden een team vormen? Stuur dan een mail. Wij voegen losse deelnemers samen tot één team.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Eemhuis.