Pubquizstrijd033 (uitverkocht)

5 november 2021 t/m 6 november 2021 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: € 35,- (per team, incl. eerste drankje)

We mogen weer! De grote hal van de Bibliotheek het Eemhuis wordt op 5 en 6 november omgetoverd tot de grootste pub van Amersfoort voor de Pubquizstrijd033! Altijd al bier willen drinken in de Bibliotheek? En je kennis willen testen? Ga dan de strijd aan tijdens deze pubquiz!

Na eerder succes is er 5 en 6 november weer een legendarische pubquizstrijd in de Bibliotheek het Eemhuis. Wie weet het meest? En welk team gaat er met het prijzenpakket naar huis? Ga onder het genot van een drankje de strijd aan.

Natuurlijk is er ook een mooie hoofdprijs. Deze is samengesteld door Bierwinkel Hop en Spellenwinkel Spellenpoort.

- Meld je aan met maximaal 5 deelnemers per team
- Kosten € 35,- per team, inclusief eerste bier/wijn/fris
- Vrijdag 5 november en zaterdag 6 november in het Eemhuis
- Inloop: 19.30 uur, start 20.00 uur

Let op: Voor deze activiteit is het nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Eemhuis, Lobbes, Café Onder De Linde, Vlaams Friteshuis Van Gogh, Bierwinkel Hop, Spellenwinkel Spellenpoort.