Rouwen is doodnormaal

23 november 2023, van 20:00 tot 21:30 | Inloop vanaf 19:30 uur | de Bibliotheek Vathorst

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Jolanda van den Hengel-Versloot is rouw- en stervensbegeleider. Haar missie is positiviteit te brengen in de rouw- en stervensperiode. Jolanda gaat graag met jou in gesprek over hoe de rouwfases worden beleefd. Over de verschillende vormen van rouw, hoe belangrijk het is om samen goed afscheid te nemen. Ook als je meer wilt weten hoe met rouwenden in gesprek te gaan, nodigt Jolanda je graag uit voor deze avond. Toegang is gratis. Je hoeft je niet aan te melden.

Ik hoop dat we deze avond samen kunnen bijdragen aan meer open gesprekken over de dood en aan verbinding met elkaar als rouwende lotgenoten. Want: rouwen is doodnormaal.

In 2022 is de landelijke campagne gestart: De dood. Praat erover, niet er overheen. Met haar werk als rouw- & stervensbegeleider wil Jolanda van den Hengel-Versloot (1964) hier een mooie bijdrage aan leveren. Haar missie is: positiviteit te brengen in rouw- en stervensperiode. Kijken naar wat er nog is, wat er was en wat er nagelaten wordt. Samen op zoek gaan naar de positieve dingen die onder het verdriet verborgen zit.

De bijeenkomst is informatief en vooral laagdrempelig. Je hoeft je niet aan te melden.