Schrijverscafé: Marco Willemse over 'Landgoed Den Treek-Henschoten'

5 april 2020, 15:30 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: gratis

Het Schrijverscafé is een reeks lezingen die om de twee maanden plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden. De spreker is altijd een Eemlandse auteur. Op zondag 5 april is het de beurt aan Marco Willemse over 'Landgoed Den Treek-Henschoten'.

Deze zondagmiddag krijgt u een intrigerend kijkje achter de schermen van het grote particuliere landgoed Den Treek-Henschoten. De lezing wordt gegeven door schrijver en journalist Marco Willemse die, in een unieke samenwerking tussen de Stichting Regionaal Spitwerk en de eigenaren van het landgoed Den Treek-Henschoten, een bijzonder boek maakte. Waar u ook woont in Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Maarn, Driebergen of Zeist, in een mum van tijd zit u midden in de uitgestrekte bossen van landgoed Den Treek-Henschoten.

De zaal gaat om 15.00 uur open.

Deze activiteit wordt in samenwerking met Cultuurkoepel Leusden georganiseerd.