Snap je kat - Dierendaglezing

4 oktober 2023, van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: €2,50

Katten kennen maar liefst honderd ‘woorden’ om met ons te praten. Wie de moeite neemt om écht naar katten te luisteren, ontdekt dat ze veel meer te vertellen hebben dan ‘geef me iets te eten’. Schrijfster Hanny Roskamp schreef over dit gegeven het boek WIJ KATTEN, waarin ze de katten aan het woord laat. Op 4 oktober om 19.30 uur leest ze voor uit haar boek en laat ze verder op een interactieve manier zien hoe we dit populairste huisdier van Nederland beter 'kunnen lezen'. Een leerzame én grappige avond.

Kaartje kopen

Extra kaarten toegevoegd!

Schrijfster Hanny Roskamp is gek op katten en de gelukkige huisgenoot van 7 katers. Ze schreef het boek WIJ, KATTEN en heeft een schat aan kennis over Nederlands populairste huisdier. Ze brengt het met humor en kan je misschien ook helpen bij gedragsproblemen van jouw kat. Zij geeft deze avond tips die weinig geld kosten en wellicht een oplossing bieden. Je zult in elk geval niet meer op dezelfde manier kijken naar jouw geliefde huisdier.

Over het boek 'WIJ KATTEN'

In het boek WIJ, KATTEN vertellen katten ons waarom ze ons vaak onbegrijpelijk vinden. Ze leggen uit waarom zij zich gedragen zoals ze doen en ze filosoferen over de relatie met mensen.

Katten beschikken over een vocabulaire van maar liefst honderd ‘woorden’ om met ons te communiceren. Wie de moeite neemt om écht naar katten te luisteren, ontdekt dat ze veel meer te vertellen hebben dan ‘laat me binnen’ of ‘geef me iets te eten’. Katten geven diepzinnige en soms hilarische antwoorden op de vragen die iedere kattenliefhebber ze weleens zou willen stellen. En ze houden mensen meedogenloos een spiegel voor.

Na het lezen van WIJ, KATTEN zal de relatie met je kat nooit meer dezelfde zijn.

Over Hanny Roskamp

Hanny Roskamp schrijft regelmatig over voeding en gezondheid voor onder andere Happinez en Libelle. Eerder schreef zij de boeken Wie mooi wil zijn moet slim eten, De houdbare vrouw, Check je houdbaarheid en De dronken vegetariër.