Startbijeenkomst Senia Leesclub Moderne Literatuur (gecanceld)

1 oktober 2020, 19:30 | De Bibliotheek Leusden

Kosten: gratis

Senia organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een oprichtingsbijeenkomst voor een leesclub Moderne literatuur op donderdag 1 oktober, aanvang 19.30 uur in de Bibliotheek Leusden.

Heb je juist nu, in deze coronaperiode, de tijd om mooie boeken te lezen en de behoefte om je leeservaring met anderen te delen? Word dan lid van een Senia-leesclub, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken. Met inachtneming van de dan geldende regels gaan we weer van start met (kleine) leesclubs rondom diverse programma's: literatuur, (kunst)geschiedenis, biografie├źn, filosofie, Engels, Duits en Frans. De leesgroepen maken een keuze uit een gevarieerde boekenlijst, opgesteld door deskundigen. De boeken worden besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Agenda Leeskringen

• Boek van de Maand-gesprek "Baarn Leest"

Iedere laatste woensdag van de maand is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn.

woensdag 28 oktober 2020, van 12:30 tot 13:15

de Bibliotheek Baarn

Bekijk details van Boek van de Maand-gesprek "Baarn Leest"

• Startbijeenkomst Senia Leesclub literatuur

Senia organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een oprichtingsbijeenkomst voor een leesclub moderne literatuur op donderdag 29 oktober aanvang 19.00 uur in de Bibliotheek het Eemhuis.

donderdag 29 oktober 2020, 19:00

Bekijk details van Startbijeenkomst Senia Leesclub literatuur

• Het Boek van de maand-gesprek - afgelast

Elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur vindt het Boek van de Maand-gesprek plaats. De toegang is gratis.

woensdag 11 november 2020, van 12:30 tot 13:15

Bekijk details van Het Boek van de maand-gesprek - afgelast

• Boek van de Maand-gesprek "Baarn Leest"

woensdag 25 november 2020, van 12:30 tot 13:15