Taalcafé - Thema gezondheid

11 april 2023, van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

We gaan (op een actieve manier) in gesprek met elkaar over wat gezondheid eigenlijk is. Wat betekent gezondheid voor jou? Heb je weleens stress? En hoe ga je hiermee om? Ook zullen we het hebben over de gezondheidszorg in Nederland. Bijvoorbeeld over een bezoek aan de huisarts. Deze activiteit is alleen voor deelnemers van het Taalcafé.

Taalcafé

Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doe je in het Taalcafé! Iedere dinsdag in de Bibliotheek Leusden. Voor iedereen die de Nederlandse taal willen verbeteren. Een plek voor taalspelletjes, gesprekjes voeren en samen kranten of boeken lezen. Maar bovenal is het gezellig.

In januari en februari 2023 is er vanuit het DigiTaalhuis Leusden twee keer een thema taalcafé georganiseerd rondom het thema 'gezondheid'. We gaan (op een actieve manier) in gesprek met elkaar over wat gezondheid eigenlijk is.