Geannuleerd: Tegenlicht Meet Up 033 - Boeren, burgers en beren

20 oktober 2021, van 19:30 tot 21:00 | KAdEcafé

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tegenlicht Meet Up 033 Boeren, burgers en beren

Op woensdag 20 oktober is er weer een Tegenlicht Meet Up. Dit keer gaat het over het thema biodiversiteit en natuurherstel. Als we lezen over het verlies aan biodiversiteit, zinkt de moed ons vaak in de schoenen. Maar de natuur blijkt veerkrachtig en herstelt wonderbaarlijk als de juiste condities worden gecreëerd. VPRO Tegenlicht presenteert een voorhoede van daadkrachtige natuurherstellers in Europa.

Tegenlicht laat zich in deze aflevering verrassen door de natuur en spreekt met boeren, ecologen en ondernemers in natuurherstel. Wat zijn hun dromen voor de natuur? En hoe ziet onze omgang met de andere diersoorten er dan uit? Van vlechtheggen tot ‘convivial conservation’, van ecotoerisme tot biologisch boeren. Wat moet er gebeuren om de natuur nog generaties lang door te kunnen geven?

Sprekers

  • Nog niet bekend

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk


Kenniscloud

Praat & doe mee met de Tegenlicht community in Amersfoort via KennisCloud. KennisCloud is het netwerk waarin personen, community’s en organisaties elkaar online én offline vinden om te discussiëren over actuele, maatschappelijk relevante thema’s. Dit gebeurt offline in lokale kennisbijeenkomsten, en online op het platform.