Tegenlicht Meetup 033 - Lokale ideeën in Coronatijd – nr 1

22 april 2020, 19:30 | Online

Kosten: Gratis

Op woensdag 22 april is er weer een Tegenlicht Meet Up. Dit keer vindt de Meet Up online plaats. Er vier lokale sprekers. Voorafgaand aan elke spreker zal een kort fragment uit een eerdere Tegenlicht uitzending worden vertoond.

Tegenlicht heeft een aantal weken een aangepast programma gemaakt naar aanleiding van de coronatijd. Het programma is al jaar en dag bezig met ontwikkelingen in de maatschappij. Tegenlicht Meetup Amersfoort past zich, net als Tegenlicht zelf, aan door het organiseren van online meetups in coronatijd. Zoals altijd gaan we op zoek naar lokale input. Dit keer met als overkoepelende titel ‘Lokale ideeën in Coronatijd’. Voor de eerste online meetup hebben we gekozen voor het thema (cultureel) ondernemen en geld. De redactie laat fragmenten zien uit eerdere uitzendingen die hierbij passen. Oa uit de uitzending over ‘ons Basisinkomen’ – waarover wereldleiders en geestelijk leider de Paus het nu zelfs hebben -  en over ‘Rendement van geluk’.

• Coen Molenveld (horeca)
  • Floor Visser (culturele sector)
  • Bert Veenstra (namens groep basisinkomen Amersfoort)
  • Jan-Henk Bouman (over lokaal geld)

Hoe gaat het in zijn werk?

We maken het liefste gebruik van Jitsi Meet, maar dat kan grotere aantallen deelnemers op dit moment nog niet aan. Daarom schakelen we voor de Meet-Up over op Zoom. De privacy regels van Zoom zijn aangepast.
Wanneer u op de knop hieronder drukt, vraagt Zoom of u de app wilt downloaden of dat u in de browser wilt kijken. Wanneer u de browser gebruikt, kunt u het beste kiezen voor Chrome of Firefox. (met andere browsers zijn af en toe geluidsproblemen). In de browser heeft u geen afzonderlijk zoom-account nodig.
U kunt ook de applicatie gebruiken. Die moet u dan eerst downloaden en toestemming geven voor gebruik van geluid en camera.

Meedoen met een smartphone of tablet is ook mogelijk. Ook daar kunt u kiezen voor meedoen in browser of voor het downloaden van de Zoom app in de Google Playstore of Appstore.
Voor vragen, opmerkingen of ideeën kunt u altijd mailen met info@bibliotheekeemland.nl