Tentoonstelling Justyna Pennards-Sycz

23 januari 2023 t/m 1 mei 2023 | de Bibliotheek het Eemhuis (Espressobar en op de omloop van de 1e en 2e etage)

Van januari tot 1 mei is de tentoonstelling van Justyna Pennards-Sycz te bewonderen in het Eemhuis. Justyna nodigt de kijker graag uit voor een reis naar onbekende en ontoegankelijke plaatsen. In haar surrealistische fantasielandschappen bouwt ze nieuwe werelden waar alles mogelijk is: de eilanden zweven, nieuwe bergen ontstaan uit het niets, planten groeien onderste boven. Zeker de moeite waard om in de komende maanden een keer langs te komen.

Over Justyna

Justyna is aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht afgestudeerd en exposeert veel in Nederland en in het buitenland. Vorig jaar was haar werk te zien in het beroemde museum voor hedendaagse kunst Kunstpalast in Düsseldorf (Duitsland).

"Ik breng graag positieve gevoelens over op mijn verzamelaars en herinner hen aan wat zij nog kunnen bereiken in hun leven. Of het nu echt reizen naar onbekende plekken is of hun mooie toekomst. Mijn schilderijen vormen een optimistisch anker in elk interieur." aldus Justyna.
De doordachte composities vervelen nooit door een veelheid aan kleine details en verrassen de kijker altijd op een aangename manier.