Theaterkoor Voice Box zingt voor Serious Request

18 december 2022, van 13:30 tot 14:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

Theaterkoor Voice Box zingt voor Serious Request in de Bibliotheek. Na het zingen kun je geld doneren. Kom genieten van het koor en doneer aan Serious Request 2022.

Theaterkoor Voice Box

Voice Box is een theaterkoor uit Amersfoort dat alles nét even anders doet. Zij maken gebruik van de ruimte waarin zij optreden en combineren hun vaak met een of meerdere vormen van kunst en theater: dans, drama, vertelkunst, film, schilderkunst, etc. Voice Box heeft ongeveer 70 enthousiaste leden die verdeeld zijn in sopranen, alten, tenoren en bassen.

Theaterkoor Voice Box geeft zondag 18 december om 13.30 uur een benefiet optreden 'Blij dat ik je niet vergeten ben' in de Bibliotheek het Eemhuis (vlakbij het Glazen Huis). Het publiek wordt door middel van een QR-code uitgenodigd om rechtstreeks te doneren op de eigen actiepagina van Voice Box op de site van 3FM. Na het optreden loopt het koor naar het Glazen Huis.

Repertoire onder andere:

• If I were a rich kid (tekstvariant op het nummer 'If I were a richman' uit de musical 'Fiddler on the Roof')
  • Ik voel me zo verdomd alleen (Liedje van Danny de Munck, arrangement van Fabian Wasterval)
  • Lean on me (Bill Withers, arrangement Fabian Wasterval)
  • Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben (Joost Nuissle, arrangement Fabian Wasterval)

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou en heel Nederland geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Dit zodat Het Vergeten Kind hun belangrijke werk nog beter kan doen en licht kan brengen in het leven van 100.000 vergeten kinderen.

Het Vergeten Kind

In Nederland verkeren 100.000 kinderen in diepe nood. Ze groeien op in gezinnen met heftige problemen, zoals verslaving, grote schulden of psychische stoornissen. Als gevolg hiervan worden deze kinderen verwaarloosd of mishandeld. Door hun onveilige thuissituatie voelen deze kinderen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam en lopen ze een verhoogd risico om op latere leeftijd op het criminele pad te raken of werkloos te worden. Het Vergeten Kind haalt deze kinderen uit hun negatieve leefklimaat en geven ze door het organiseren van speciale activiteiten zelfvertrouwen en veerkracht. Hierdoor staan kinderen sterker in het leven en kunnen ze beter met hun problemen thuis omgaan.

Doneren aan Serious Request 2022