Voorlezen met voorleestips voor ouders met peuters

22 januari 2020, 10:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

Op woensdag 22 januari is er voorlezen in het Eemhuis met voorleestips voor ouders met peuters in de leeftijd van 1 tot 3 jaar. De activiteit begint om 10.00 uur. Ouders krijgen een kopje koffie en uitleg over wat de Bibliotheek te bieden heeft voor deze leeftijdsgroep en hun ouders.

Waarom voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. Daarom organiseert de Bibliotheek regelmatig voorleesfeestjes.

Aanmelden

De toegang voor deze activiteit is gratis. Wel weten we graag hoeveel ouders er naar deze ochtend komen. Aanmelden kan met de oranje knop.

Vier van 22 januari t/m 1 februari De Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheek Eemland. Bekijk het hele programma op onze website.