Voorleesfeestje Boer Boris – een paard voor Sinterklaas

4 december 2019, 15:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Kosten: gratis

Cover Tim op de tegels

Tijdens de Sinterklaasperiode heeft de Bibliotheek weer een Voorleesfeestje op het programma staan. Dit keer lezen we voor uit het boek 'Boer Boris – een paard voor Sinterklaas' van Ted van Lieshout. Kom luisteren en doe daarna gezellig mee met een knutselactiviteit. Het Voorleesfeestje in de Bibliotheek Woudenberg is op woensdag 4 december om 15.00 uur.

Wie kun je het beste inschakelen als de schimmel van Sinterklaas van de trap is gevallen? Boer Boris natuurlijk! In een brief naar Boer Boris vraagt Sinterklaas of hij Knol een weekje mag lenen. Knol voelt zich vereerd en laat zich het dak op hijsen om zijn draf op de nok te oefenen. Maar dat valt vies tegen, want Knol blijkt hoogtevrees te hebben…

Ik zoek met spoed een ander paard, een paard met sterke benen. Ik vroeg me af, Boer Boris: mag ik Knol een weekje lenen?

— Sinterklaas in Boer Boris – een paard voor Sinterklaas

Waarom voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. Daarom organiseert de Bibliotheek regelmatig voorleesfeestjes.

Aanmelden

De toegang is gratis, wel graag even aanmelden via de website. Onze adviesleeftijd voor deze activiteit is 3 tot 7 jaar, maar alle kinderen zijn welkom. Ouders hoeven zich niet aan te melden.