Voorleesfeestje: Hallo-o-o daarboven!

5 oktober 2022, 14:15 | de Bibliotheek Achterveld

Kosten: gratis

Hallo-o-o daarboven!

Tijdens de Kinderboekenweek lezen we voor uit 'Hallo-o-o daarboven!' van Matthew Farina, een vertederend verhaal over een jonge vos die over zijn verzameling vertelt. Woensdag 5 oktober in de Bibliotheek Achterveld.

Vos moet in de klas iets vertellen over een verzameling. Maar die heeft hij niet! De vader van Vos neemt hem mee naar het bos, want daar vind je altijd iets. Als Vos verdwaalt en een grote boom een prachtig blad laat vallen, weet hij ineens wat hij wil laten zien.

Knutselen en speurtocht

Natuurlijk gaan we na het voorlezen knutselen. In de bibliotheek kun je daarnaast de hele Kinderboekenweek een stickerspeurtocht doen.

Ook tijdens de Kinderboekenweek

vrijdag 7 oktober 2022, van 10:30 tot 11:30