Voorleesfeestje: Hallo-o-o daarboven!

12 oktober 2022, van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Baarn

Hallo-o-o daarboven!

Tijdens de Kinderboekenweek lezen we voor uit 'Hallo-o-o daarboven!' van Farine Matthew, een vertederend verhaal over een jonge vos die over zijn verzameling vertelt. Woensdag 12 oktober in de Bibliotheek Baarn.

Vos moet in de klas iets vertellen over een verzameling. Maar die heeft hij niet! De vader van Vos neemt hem mee naar het bos, want daar vind je altijd iets. Als Vos verdwaalt en een grote boom een prachtig blad laat vallen, weet hij ineens wat hij wil laten zien.

Knutselen en speurtocht

Natuurlijk gaan we na het voorlezen knutselen. In de bibliotheek kun je daarnaast de hele Kinderboekenweek een stickerspeurtocht doen.

Ook tijdens de Kinderboekenweek

woensdag 5 oktober 2022, 14:15

de Bibliotheek Achterveld

de Bibliotheek Vathorst

de Bibliotheek het Eemhuis

de Bibliotheek Leusden

• Voorleesfeestje: Lala's woorden

Tijdens de Kinderboekenweek lezen we voor uit 'Lala's woorden' van Gracey Zhang. Woensdag 5 oktober bij de Groene Inval.

De Groene Inval

Bekijk alle activiteiten