Voorleesfeestje Ik zou wel een kindje lusten

1 juni 2022, 15:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: gratis

Bij de actie 'Geef een Prentenboek Cadeau' draait het dit jaar allemaal om een kleine krokodil die graag een kindje wil opeten. Het boek 'Ik zou wel een kindje lusten' wordt woensdag 1 juni voorgelezen in de Bibliotheek Leusden met een vertelkastje. Daarna mogen alle kinderen een eigen krokodilletje knutselen, een lief krokodilletje dat hen zeker niet gaat opeten! Ouders kunnen na afloop van het voorleesfeestje voor € 2,50 het prentenboek aanschaffen.

Een klein krokodilletje eet altijd bananen, maar op een dag heeft hij trek in iets anders: hij zou wel eens een kindje lusten! Zijn ouders weten zich geen raad en proberen hem allerlei ander lekkers voor te schotelen. Maar het kleine krokodilletje is vastbesloten en gaat op zoek naar een kindje. Hij komt een meisje tegen, maar dat laat zich niet zomaar opeten…

Aanmelden

Ouders hoeven zich niet aan te melden voor deze activiteit. De adviesleeftijd is 3 tot 7 jaar.