Voorleesfeestje: Lala's woorden

5 oktober 2022, van 15:00 tot 16:00 | De Groene Inval

Kosten: gratis

Lala's Woorden

Tijdens de Kinderboekenweek lezen we voor uit 'Lala's woorden' van Gracey Zhang. Woensdag 5 oktober bij de Groene Inval.

Lala woont in de stad maar ze gaat het liefst naar buiten, naar haar veldje met onkruid en planten, die ze verzorgt en toespreekt. Als Lala weer eens modderig thuiskomt, moet ze binnen blijven. Wat gebeurt er met de planten?

Kinderen kunnen zich aanmelden via de mail info@groeneival.nl.

Ook tijdens de Kinderboekenweek

• Voorleesfeestje: Hallo-o-o daarboven!

Tijdens de Kinderboekenweek lezen we voor uit 'Hallo-o-o daarboven!' van Matthew Farina, een vertederend verhaal over een jonge vos die over zijn verzameling vertelt.

vrijdag 7 oktober 2022, van 10:30 tot 11:30

de Bibliotheek Baarn