Voorleesfeestje: Prinses Arabella en de Sint

27 november 2022, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Prinses Arabella en de Sint

Sinterklaas is weer in het land en daarom lezen we voor uit 'Prinses Arabella en de Sint' van Mylo Freeman. De verwende prinses Arabella heeft niet de geringste cadeauwens voor 5 december: ze wil Sinterklaas zelf! Zondag 27 november in de Bibliotheek het Eemhuis.

Het verwende prinsesje Arabella wil Sinterklaas zelf voor Pakjesavond. En Arabella krijgt altijd haar zin. Maar hoe moet het dan met de cadeautjes voor alle andere kinderen?

Knutselen

Natuurlijk gaan we na het voorlezen gezellig samen knutselen.

Meer Sinterklaas Voorleesfeestjes

• Voorleesfeestje: Prinses Arabella en de Sint

We lezen voor uit 'Prinses Arabella en de Sint'. De verwende prinses Arabella heeft niet de geringste cadeauwens voor 5 december: ze wil Sinterklaas zelf!

zaterdag 26 november 2022, 11:00

de Bibliotheek Hoogland