Walk&Talk: LinkedIn voor beginners

8 oktober 2021, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: gratis

Walk&Talk

LinkedIn is niet meer weg te denken als zakelijk netwerk. Je vindt er vacatures en kunt er snel een netwerk opbouwen. Maar hoe werkt het eigenlijk? Bij deze Walk&Talk geven deskundigen Femke Bareman en Cheretie Lalji van het UWV tips en uitleg. Deze bijeenkomst is 8 oktober in de Bibliotheek Bunschoten.

Zit jij al op LinkedIn? Of is LinkedIn helemaal nieuw voor je, maar wil je hier wel graag meer over weten? Kom dan naar de Walk&Talk over LinkedIn! LinkedIn is niet meer weg te denken als zakelijk online platform. Je vindt er vacatures en kunt er snel een netwerk opbouwen. Je kan LinkedIn zien als je online cv waar je je werkervaring en kwaliteiten laat zien. Tijdens deze Walk & Talk leggen Femke en Cheretie meer uit over LinkedIn en het gebruik ervan. Er zal voldoende ruimte zijn om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Zo krijg je deze ochtend bijvoorbeeld antwoord op vragen als:

• Wat vul ik in bij mijn profiel op LinkedIn?
• Hoe word ik beter gevonden?
• Waar moet ik op letten bij mijn privacy-instellingen?

Koffiepauze

Het eerste halfuur van Walk&Talk behandelt een gastspreker een specifiek thema en daarna kan de koffiepauze beginnen. Dit is het moment om vragen te stellen over zaken waar jij tegenaan loopt en voor het geven en krijgen van advies en tips van andere deelnemers.

Wij stellen aanmelding zeer op prijs.

Over Walk&Talk

Bij de netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk ontmoet je op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden en krijg je de kans om te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige. Walk&Talk Bunschoten is iedere 2e vrijdag van de even maanden.